Bulldozer met wijn

Bulldozer van hout, bulldozer met wijn

Bulldozer met wijn

Maak blije gezichten met de deze mooie bulldozer van hout. De houten bulldozer met wijn is op basis van een luxe wijnkistje. Wie bestuurt deze geweldige bulldozer? Daarom natuurlijk ook erg leuk om te geven als cadeau voor een verjaardag of een jubileum. Deze unieke houten bulldozer gevuld met wijn. Is natuurlijk een ideaal geschenk. Daarentegen is dit ook erg geschikt als relatiegeschenk voor een bedrijf. Bij een nieuw project, of als leuke gift voor uw relatie. Heeft u een ander idee voor een gravure, dat kan natuurlijk, u kunt vrijblijvend een proef opvragen met uw logo of tekst.

Unieke bulldozer

Deze bulldozer is uniek en alleen bij ons verkrijgbaar. Het ontwerp en de productie gebeurt binnen ons bedrijf. Leuk als relatiegeschenk voor elk bedrijf met een relatie tot bulldozers. Daarnaast geldt voor grotere aantallen geldt natuurlijk een lagere prijs.

Via het bestelformulier kunt u vrijblijvend een proef met offerte opvragen.

Bulldozerchauffeur

In plaats van wijn, kan deze bulldozer natuurlijk met alles gevuld worden. Met wijn, frisdrank, bier. Daarom kan iedereen blij gemaakt worden. Iedereen die van bulldozers houdt. Wat voor drank zie jij het liefst in deze bulldozer wijnkist? Of liever snoep of andere lekkernijen. Alles is mogelijk. Vraag het ons, wij adviseren graag.

FSC-keurmerk

De basis wijnkistjes voor de houten vrachtwagens hebben het FSC-keurmerk. Dat is erg belangrijk. Het FSC zorgt er namelijk voor dat de bossen door middel van verantwoord bosbeheer behouden blijven op onze aarde. Met verantwoord beheer van de bossen bedoelen wij de bescherming van het leefgebied van planten en dieren en met respect voor de rechten van de lokale bewoners en bosarbeiders. Maar ook op het oogsten van hout en het geld verdienen mét behoud van het bos. Een goed beheerd bos loopt heel veel minder risico om gekapt te worden voor andere doeleinden.