Vrachtwagen met bier

Vrachtwagen met bier

Maak blije gezichten met de deze mooie vrachtwagen van hout. De houten vrachtwagen met bier is op basis van een luxe wijnkistje en met gaten in het deksel voor flesjes bier en een bierglas. Wie rijdt deze geweldige vrachtwagen? Daarom ook erg leuk om te geven als cadeau voor een verjaardag of een jubileum. Deze unieke houten vrachtwagen gevuld met bier in de vorm van echte vrachtwagen.

Houten vrachtwagen met bierDaarentegen is dit ook een erg geschikt als relatiegeschenk voor een transportbedrijf. Evenals de vrachtwagen met bier is er ook de vrachtwagen met wijn. Dezelfde vrachtwagen, alleen met een dicht deksel en een lekkere fles wijn. Heeft u een ander idee voor een gravure, dat kan natuurlijk, u kunt geheel vrijblijvend een proef opvragen met uw logo of tekst.

Unieke vrachtwagen

Deze vrachtwagen is uniek en alleen bij ons verkrijgbaar. Het ontwerp en de productie gebeurd binnen ons bedrijf. Voor grotere aantallen geldt natuurlijk ook een lagere prijs.

Via het bestelformulier kunt u vrijblijvend een proef met offerte opvragen.

Houten vrachtwagen

De vrachtwagen met wijn is in alle opzichten hetzelfde als de vrachtwagen met bier. Behalve dat er geen gaten in het deksel zijn gemaakt. En natuurlijk dat er een fles wijn in zit in plaats van bier. Ook hier is er een gravure aan beide zijden. Beidevrachtwagens kunnen gepersonaliseerd worden. Ook is op de cabine een gravure mogelijk. Of een luxe naamplaat boven op de cabine.

FSC-keurmerk

De basis wijnkistjes voor de houten vrachtwagens hebben het FSC-keurmerk. Dat is erg belangrijk. Het FSC zorgt er namelijk voor dat de bossen door middel van verantwoord bosbeheer behouden blijven op onze aarde. Met verantwoord beheer van de bossen bedoelen wij de bescherming van het leefgebied van planten en dieren en met respect voor de rechten van de lokale bewoners en bosarbeiders. Maar ook op het oogsten van hout en het geld verdienen mét behoud van het bos. Een goed beheerd bos loopt heel veel minder risico om gekapt te worden voor andere doeleinden.